Thomas Eje Kunst

”Der er en befriende friskhed og farveglæde over dem, og ind imellem en god portion humor”.
– Kunstnyt, Danmark

Livet er som et maleri. Man begynder med en prik eller en streg, og til sidst er lærredet forhåbentligt fyldt ud med en historie og en masse dejlige farver. Fordelen ved et maleri er, at man altid kan male det over og begynde forfra.

Lille Thomas maler
Lille Thomas maler

Jeg er det man kalder ”ud af en kunstnerfamilie”. Min morfar var kunstmaler, min far Poul Eje var kunstmaler, min mor Bodil Eje var emalje-kunstner og kunstmaler, min bror Niels Eje er komponist og musiker. Blandt mine onkler, fætre og kusiner finder man ligeledes kunstmalere, billedhuggere, falckreddere, keramikere, fotografer og musikere. Min elskede hustru Katherine, ikke mindst, er kunstmaler. det må siges at have haft og stadig har en vis afsmittende virkning. eller med andre ord: jeg er splitterravende hjernevasket med kunst helt fra barnsben af – til jeg ved ikke hvad .

Som det fremgår af billedet, begyndte jeg tidligt mit kulørte virke med min fars malergrej. gennem årene mere eller mindre diskret og nu meget mindre diskret end det før har været mindre. Jeg maler først og fremmest for at glæde mig selv og håber derfor, at det kan glæde andre, men sandelig også fordi jeg ønsker at være frivilligt komisk og gøre mig heldigt bemærket…

I 2008 oprettede Thomas Eje og hustru Katherine Scrivens Eje deres eget galleri

Galleri Scrivens & Eje i Skovby og Sønderborg, hvor de udstiller og sælger egne værker.

VÆRKER TIL SALG (For mere venligst besøg  Galleri Scrivens & Eje)

TIDLIGERE OG SOLGTE VÆRKER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s